Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@00:33:07 GMT

لاک‌های موقت چه هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۳۵۳۱۶

لاک‌های موقت چه هستند؟

این روز‌ها در آرایشگاه قبل از مانیکور کردن ناخن‌ها این سوال از مشتری پرسیده می‌شود؛ لاک معمولی بزنم یا ژلیش؟ کمتر کسی در مورد این لاک‌های موقت و کاربردی که دارند و البته مزایا و معایبشان می‌داند. به همین دلیل مطلبی در این مورد تهیه کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

لاک‌های موقت که به نام ژلیش معروف شده‌اند، در واقع همان لاک کلاسیک هستند که با ژل اکریلیک مخلوط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع لاک بعد از گذاشته شدن روی ناخن باید با اشعه UV خشک شود. لاک‌های موقت مانند لاک‌های کلاسیک مایع هستند، با این تفاوت که براق‌ترند و به سادگی و به کمک استون پاک نمی‌شوند. دوام این نوع لاک‌ها حداقل ۱۸ روز است.

چطور باید از لاک موقت استفاده کرد؟

معمولا در آرایشگاه بعد از پاک کردن و مرتب کردن ناخن‌ها و گرفتن کوتیکول ناخن‌ها ژلیش را مانند لاک کلاسیک روی ناخن می‌زنند. بعد از زدن لایه نخست باید دست را برای ۳۰ ثانیه داخل دستگاه UV یا LED گذاشت و بعد لایه دوم را روی ناخن زد و مجدد ناخن‌ها را داخل دستگاه LED یا UV گذاشت. کل مراحل زدن ژلیش روی ناخن، حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

چطور می‌توان ژلیش را از روی ناخن پاک کرد؟

۲ هفته بعد از زدن ژلیش روی ناخن با بلند شدن ناخن فاصله‌ای بین ریشه ناخن و لاک ایجاد می‌شود. در این هنگام باید ژلیش را از روی ناخن برداشت یا دوباره رنگ آن را تجدید کرد. برای این کار بهتر است به آرایشگاه مراجعه کنید. آرایشگر پنبه‌ای را با استون صددرصد، نمناک می‌کند و روی ناخن می‌گذارد و با فویل آلومینیومی آن را می‌پوشاند. بعد از ۱۵ دقیقه ژلیش پاک می‌شود. با کمک کیت‌های مخصوصی که در بازار به فروش می‌رسد هم می‌توان این کار را در خانه انجام داد.

آیا ژلیش بهتر از لاک کلاسیک است؟

ژلیش برای افرادی که مایل‌اند همیشه لاک داشته باشند و در عین حال خانم‌های پرمشغله‌ای هستند و فرصت کافی برای لاک زدن مرتب ندارند یا خانم‌هایی که مرتب با آب و مواد شوینده سر و کار دارند و از دستکش استفاده نمی‌کنند، انتخاب خوبی است، چون تا ۱۵ روز مانند روز نخست براق و زیباست و به مرور لاک نوک ناخن‌ها پاک نمی‌شود و زیبایی‌اش را از دست نمی‌دهد.

آیا ژلیش بدون عارضه است؟

ژلیش برای خانم‌هایی که ناخن‌های ضعیف و حساسی دارند اصلا توصیه نمی‌شود، چون به صورت ۴ لایه روی ناخن می‌خورد و مانع از رسیدن اکسیژن کافی به ناخن می‌شود. در ضمن بهتر است هرازگاهی به ناخن فرصت استراحت داد و قبل از زدن لاک جدید ناخن را از لحاظ سلامت کاملا بررسی کرد. حتی کسانی که لاک‌های معمولی می‌زنند هم باید گاهی به ناخنشان استراحت بدهند، چون نرسیدن اکسیژن باعث زرد شدن آن می‌شود. نکته دیگر اینکه هرگز نباید ژلیش را به زور و با وسایل تیز و برنده یا حتی سوهان از روی ناخن پاک کرد، زیرا این کار به شدت به صفحه ناخن آسیب می‌زند.

اگر از برند‌های معتبر ژلیش استفاده کنید و به درستی آن را روی ناخن بزنید و پاک کنید، این نوع لاک کم‌عارضه است. فراموش نکنید هر بار بعد از پاک کردن ژلیش از روغن‌های تغذیه‌کننده دور ناخن استفاده کنید. برای افرادی که ناخن می‌جوند یا کودکان که ناخن را به دهان می‌برند، استفاده از ژلیش به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

دستگاه UV یا LED کدام بهتر است؟

در آرایشگاه‌ها از دو نوع دستگاه UV یا LED استفاده می‌شود که مخالفان و مدافعان خاص خود را دارد. به گفته برخی افراد، لامپ UV ناخن را براق‌تر می‌کند و در مقایسه با لامپ‌های LED ارزان‌تر هم است، اما خشک شدن ناخن در دستگاه UV بیشتر از دستگاه LED طول می‌کشد و لامپ UV باید هرازگاهی تعویض شود. نکته مهم دیگر اینکه اشعه UV در درازمدت می‌تواند سبب بروز لک روی پوست شود.

UV برای بدن مضر نیست؟

در سال ۲۰۱۳ در مورد با استفاده از دستگاه‌های UV برای ناخن در آرایشگاه‌ها از سوی بنیاد سرطان پوست آمریکا مطالعه‌ای انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد احتمال ابتلا به سرطان پوست در درازمدت وجود دارد، گرچه میزان آن بسیار کم است. به همین دلیل متخصصان پوست توصیه می‌کنند قبل از قرار دادن دست در این نوع دستگاه‌ها حتما از کرم ضدآفتاب روی پوست دست استفاده کنید.   منبع:هفته نامه سلامت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی لاک ناخن طراحی ناخن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۵۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری

معاون روابط کار وزارت کار گفت: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» این پیشنهاد در حال سپری کردن مراحل و ضمانت های قانونی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،امنیت شغلی یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه کارگری است و باید زمینه‌های ایجاد امنیت شغلی در کشورمان بسترسازی شود؛ به اعتقاد بسیاری از فعالان بازار کار یکی از مهم‌ترین مشکلات کارگران حضور اتباع خارجی بدون مجوز است که باید ساماندهی آنها به شدت مورد توجه قرار گیرد.

امروز یکی از موضوعاتی که به عنوان دغدغه جامعه کارگری مطرح می‌شود و رهبر انقلاب نیز بارها بر لزوم توجه به آن تاکید کردند، نبود امنیت شغلی است که مصداق آن را می‌توان در سهم 95درصدی قراردادهای موقت از کل قرادادهای کار مشاهده کرد.

قطعا یکی از مطالبات کارگران ساماندهی هر چه سریعتر قراردادهای موقت است که امنیت شغلی این قشر از جامعه را تهدید کرده است.

رهبر انقلاب در دیدار با کارگران طی هفته های اخیر بیان کردند: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است. امنیت شغلی از وظایف مسئولین است.

حسین علی رعیتی فرد،معاون روابط کار درباره لایحه اصلاح قانون کار گفت: پس از برگزاری جلسات مفصل و بررسی مزایا و معایب قراردادهای کار دائم و موقت و اثرات هر یک بر طرفین رابطه کار، اجتماع و اقتصاد کشور، پیش‌نویس «لایحه اصلاح موادی از قانون کار» تهیه و مطابق با ماده 22 آیین نامه داخلی هیأت دولت برای سیر مراحل قانونی، در تاریخ 1402/01/21به معاون اول رئیس جمهور ارائه شد.قانون کار امنیت شغلی کارگران اصلاح و به زودی به مجلس ارایه می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌توان امنیت شغلی کارگران را با قراردادهای دائمی تثبیت کرد، بیان کرد: در مجموع نظام حقوق کار ایران همچنین در بسیاری از کشورها، قراردادهای کار به دو شکل موقت و دائمی به رسمیت شناخته شده و به‌دلیل حاکمیت اراده در تنظیم قراردادهای کار طرفین قرارداد کار را به انعقاد صرفاً یک گونه از قراردادهای کار نمی‌توان سوق داد.

وی گفت: بنابراین علاوه بر اینکه این معاونت به شکل سه‌جانبه و در مشورت با شرکای اجتماعی، در تلاش است که از افزایش ضریب نفوذ قراردادهای دائمی پشتیبانی کند، سعی دارد تا با تقویت ضمانت‌های قانونی به تثبیت امنیت شغلی کارگران با قرارداد کار مدت موقت نیز بپردازد.

رعیتی فرد با اشاره به قرارداد موقت مشاغل پنج ساله افزود: در آخرین نسخه لایحه اصلاح موادی از قانون کار، اصلاح تبصره یک ماده 7 قانون کار به این صورت پیشنهاد شده است: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» البته باید در نظر گرفت که این مهم در حال حاضر به‌صورت پیشنهاد مطرح شده و برای تصویب نهایی باید از سازکارهای قانونی عبور کرده و به تصویب نهایی مراجع قانونی برسد.

اصلاحیه مذکور گام بلندی در راستای تضمین امنیت شغلی کارگران مدت موقت تلقی می‌شود. طبعاً رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و این معاونت در میان جمیع رویکردها و راهبردهای معطوف به تضمین امنیت شغلی، تلاش در راستای تغییر قوانین از مسیر سه جانبه‌گرایی و در مسیر سازکارهای قانونی است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • درمان قارچ ناخن و میخچه پا در طب سنتی (فیلم)
  • گاز برخی مناطق شهر رشت فردا قطع می‌شود
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • پرسپولیس ۲-۱ نساجی مازندران؛ صدرنشینی موقت شاگردان اوسمار
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • سامانه بارشی امروز وارد استان می‌شود
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم